PMM

Partij voor Mens en Milieu

Zorg
Nr. Standpunt Onze mening Uitleg van onze mening
36.(29) In plaats van commerciële bedrijven moet de gemeente verantwoordelijk worden voor de uitvoering van de thuiszorg. Niet mee eens De uitvoering van de thuiszorg moet bij de daarvoor geschikte speciale bedrijven blijven. Deze zijn beter op de problematiek ingericht dan de gemeente
37.(30) De gemeente moet de landelijke bezuinigingen op thuiszorg met eigen geld compenseren. Niet mee eens Hier zijn we niet mee eens maar moet er wel garant voor staan dat de mensen voldoende zorg krijgen. De gemeente heeft wel zijn zorgplicht en indien nodig zelf bijbetalen. De lobby naar Den Haag is hier dus belangrijk om ervoor te zorgen dat er dan geld bijkomt, naast het budgetteren en overbodige controles en administratie afschaffen.


Ook voor de leefbaarheid van belang is dat de eerste lijn hulp goed op orde is en betaalbaar is en blijft. Ook hiervoor is van belang dat de ondernemer en medewerkers die dit aanbiedt hiermee hun brood kunnen verdienen.

Er voldoende zorgverleners zijn en deze hun werk naar behoren kunnen uitvoeren tegen normale prijzen.

Nieuwsblok

Als nieuwe lokale partij willen wij met onze inbreng in de samenleving een steen leggen in de stroming van de samenleving. Door deze steen zal de stroming nooit meer hetzelfde zijn.

Bij deze willen we de mensen achter de schermen heel hartelijk bedanken voor hun tomeloze inzet..
Nadat op 14 december 2017 we de Akte van oprichting hadden ondertekent moest er nog een partijprogramma worden geschreven een logo en website worden ontworpen en worden geprogrammeerd stellingen worden beantwoord etc. etc.
Dit werk is allemaal gedaan door twee personen n.l. Gerrit Kranenbarg en Mirjam Bouwman.
Bedankt voor al dit werk in een zeer korte tijd.
Het bestuur van Partij voor Mens en Milieu.

Gerrit Kranenbarg is hier de winddeler.
Zoals u ziet zijn we als partij zeer begaan met maatschappij en milieu en zetten onze woorden ook om in daden.